Кадър Justin Trudeau, ФейсбукНатискът от световни лидери към Владимир Путин изглежда

...
Кадър Justin Trudeau, ФейсбукНатискът от световни лидери към Владимир Путин изглежда
Коментари Харесай

Канадският премиер: Не знам дали Путин е убиец, но е виновен за всички ужасни неща

Кадър Justin Trudeau, Facebook

Натискът от международни водачи към Владимир Путин наподобява се ускорява.

И министър председателят на Канада поддържа Джо Байдън в директната му офанзива против съветския президент.

Владимир Путин е виновен за всички ужасни неща. Това показа в сряда канадският министър-председател Джъстин Трюдо, само че без да квалифицира съветския президент като " палач ", както направи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън, съобщи вести.бг.

Мнението на Трюдо пристигна след журналистически въпрос по какъв начин би коментирал точно изявлението на Байдън по отношение на съветския си сътрудник.

Дали нахлуването в Крим, дали мощните хакерски атаки, които се пробват да дестабилизират демокрациите ни, аз съм уверен, че той (Путин) е виновен за всички ужасни неща и с държанието си продължава да го потвърждава, отговори министър председателят на Канада в изявление за Sirius XM.

На идващ въпрос дали счита, че съветският президент е палач, Трюдо уточни, че не разполага с никаква информация, с цел да удостовери сходно нещо.

Той не се интересува изключително от това, което западният свят или Канада мислят за него, означи още Трюдо и акцентира, че Путин " не е нито сътрудник, нито другар на Канада ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР